Transport gratuit la comenzi de peste 199 lei.

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Site-ul www.caramel.ro și magazinul online shop@caramel.ro sunt proprietatea BEN FATTO SRL, cu sediul în Cluj – Napoca, Str. Câmpul Pâinii, nr. 3-5, et.1, jud. Cluj, cod fiscal RO 13758989, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J12/372/2001, denumita în continuare CARAMEL. Vizitarea acestui site, sau achiziționarea de produse prin magazinul online contact@caramel.ro implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, recomandăm citirea cu atenție a termenilor și condițiilor. Caramel.ro își asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fară altă notificare.

Drepturi de autor

Întregul conținut al site-ului Caramel.ro – imagini, fotografii, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date – este proprietatea BEN FATTO SRL și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea, preluarea, copierea sau modificarea fară acordul companiei BEN FATTO SRL a oricăror elemente enumerate mai sus este interzisă și se pedepsește conform legislației în vigoare.

Securitatea datelor personale

Datele personale furnizate către Caramel.ro vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Acestea vor fi utilizate pentru confirmarea comenziilor, informarea prin email sau alte mijloace de comunicare despre acțiunile ulterioare, eventualele promoții, buletinele informatice periodice etc.

Informațiile primite de la clienți nu vor fi puse la dispoziția nici unei persoane fizice, juridice, instituții, etc., decât în cazul în care sunt solicitate justificat de către autoritatiile în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau în cazul în care se abuzează în orice fel de compania noastră.

Respectăm și garantăm confidentialitatea datelor clienților și ne angajăm să nu transmitem datele personale ale acestora către terți.

Caramel.ro garantează faptul că va respecta drepturile conferite de legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Orice utilizator poate solicita stergerea datelor personale din baza noastra de date printr-o cerere în scris trimisa companiei noastre sau accesand sectiunea modificarii/stergerii acestora.

Statutul de utilizator

Sunteți responsabil(a) de păstrarea în siguranță a parolei de acces la contul pe care vi l-ați creeat în acest site, orice activitate desfășurată sub numele dumneavoastră de utilizator / adresa de email fiind integral în responsabilitatea dumneavoastră. Sunteți de acord să ne înștiințați imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastră de utilizator. Sunteți în deplină cunoștință de cauza că pentru orice utilizare a site-ului nostru, pentru orice comenzi și plăți făcute din contul dumneavoastră în acest site sunteți pe deplin responsabil.

În momentul în care vă creați un cont aveți obligația să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră așa cum sunt specificate în câmpurile de înregistrare ca utilizator.

În cazul în care consideram că ați încălcat aceste obligații, ne rezervăm dreptul de a vă bloca accesul pe o perioada nedeterminată, fară nici o notificare prealabilă.

Modalități de plată.

Plata online

Puteți opta pentru plata comenzii dumneavoastră online, cu cardul bancar. Tranzacția vă fi efectuată în condiții de siguranță și confidențialitate depline, sigur și rapid prin intermediul procesorului de plăți online PayU.

Pentru optiunea ridicarea produselor din magazin plata se poate face DOAR ONLINE.

Plata ramburs

În această variantă plata comenzii se va face în numerar la livrare. Veți plăti direct agentului firmei de curierat în momentul în care vă sunt livrate produsele, iar acesta va emite o chitanță.

Prețul produselor afișat pe site este în lei și are TVA-ul inclus și nu include taxa de transport. Taxa de transport se va adăuga în coș la checkout.

Totalul de plată va cuprinde costul produselor comandate plus taxele de transport. Taxele de transport se aplică dacă comanda are un total sub 199 lei. Pentru comenzi al căror total este peste 199 lei, transportul este gratuit.

Produsele comandate si taxa de transport trebuie achitate integral, în caz contrar nu se va face livrarea.

Condiții de returnare a produselor

Conform Ordonanței Guvernului nr.130 din 2000, pentru persoanele fizice ce achiziționează produse din site-uri , folosind tehnicile de comunicare la distanță: 

“Consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță , fară penalități și fară invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.”

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat, cu toate componentele și accesoriile primite la cumpărare , cu etichete intacte și fară a prezenta urme de folosire, deteriorare sau uzură și vă fi însoțit de factura fiscală și chitanță.

Cumpărătorul este obligat să notifice Caramel.ro intenția să de a returna produsul/produsele achiziționat/e, în termen de maxim 14 zile lucrătoare de la primirea produselor.

Clientului îi revine responsabilitatea de a se asigura că produsele la care a făcut referire vor fi returnate în maxim 14 zile lucrătoare de la data notificării. Returnarea produselor se vă face prin curierat rapid, în cazul de făță prin GLS.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de către client. Taxa pentru retur este de 10 lei. De asemenea, dacă clientul alege să returneze cu un alt agent decât cel menționat mai sus (inclusiv Posta Română), atunci acesta va trebui să suporte integral toate cheltuielile de livrare.

Coletele care nu vor îndeplini condițiile mai sus menționate, vor fi refuzate.

În cazul returnării unui produs care nu se află în aceeași stare în care a fost livrat, Caramel.ro vă considera returul ne – valid și va fi îndreptățit să refuze restituirea prețului. În această situație, clientul vă fi informat asupra acestei decizii.

Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face în cel mult 5 zile calendaristice de la confirmarea returului, numai prin virament bancar.

Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzând dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitate de către client, nu se rambursează.

Valoarea obligațiilor bănești ale furnizorului față de clienți nu poate depăși valoarea sumelor încasate. Clientul nu poate pretinde nici un fel de daune morale sau materiale peste aceste sume.

Pentru mai multe informații despre cum puteți face returul, găsiți AICI.

Garanția produselor

Condițiile de garanție sunt în conformitate cu legea 449/2003 și O.G. 21/1992.

Produsele CARAMEL sunt garantate pentru o perioada de 30 de zile de la data livrării.

La solicitarea garanției este necesară prezentarea produsului defect, împreună cu accesoriile aferente. În cazul nerespectării acestor prevederi , produsele pot fi returnate solicitantului fară a i se soluționa garanția.

Pentru păstrarea caracteristicilor calitative ale produselor, trebuie să respectați recomandariile de întreținere conform simbolurilor de pe eticheta produsului. Orice încălcare a acestora duce la anularea garanției.

Newsletter, abonare/dezabonare

Primirea newsletterului presupune completarea unui formular de către utilizator și acceptarea necondiționată a documentului, în cazul în care nu și-a exprimat deja acest accord.

Datele preluate de la utilizator în scopul expedierii newsletter-ului vor fi folosite de către Caramel.ro în limitele condițiilor de securitate a datelor personale. 

Abonarea și dezabonarea la newsletter-ul site-ului Caramel.ro este gratuită, voluntară și se poate face în orice moment urmând instrucțiunile din subsolul fiecărui email.

Caramel.ro își rezervă dreptul de a selecționa persoanele cărora va trimite newsletter, cât și dreptul de a elimina din bază să de date orice utilizator sau client care și-a exprimat anterior consintamantul de a primi newsletter-uri, fară nici un angajament ulterior din partea Caramel.ro, sau vre unei notificări prealabile a acestuia.

Limitarea de responsabilitate

SC BEN FATTO SRL nu poate fi ținută responsabilă în față nici unei persoane fizice sau juridice care folosește sau se bazează pe conținut.

SC BEN FATTO SRL nu poate fi ținută responsabilă pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu /etc) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informației de tip conținut prezentată sau nu pe site sau pentru orice tip de erori sau omisiuni în prezentarea conținutului care pot conduce la orice fel pierderi.

În cazul în care un Utilizator/Client consideră că un Conținut expediat prin orice mijloc de către Caramel.ro, violează drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate să contacteze pentru detalii SC BEN FATTO SRL, conform detaliilor de contact, astfel încât SC BEN FATTO SRL să poată lua o decizie în cunoștință de cauză.

SC BEN FATTO SRL nu garantează utilizatorului sau clientului acces pe site sau la serviciu și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial și/sau integral conținutul, de a reproduce parțial sau integral conținutul, de a copia, sau de a exploata orice conținut în orice altă manieră, sau de a transfera vreunui terț orice conținut asupra căruia are și/sau a obținut acces, în baza unui acord de utilizare, fără acordul prealabil scris al Caramel.

SC BEN FATTO SRL nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legături din conținut, indiferent de natura acestor legături. Pentru respectivele site-uri, răspunderea o poartă, integral, proprietarii acestora.

SC BEN FATTO SRL este exonerată de orice vină în cazul utilizării siteurilor și/sau al conținutului transmis către Utilizator sau Client prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), prin intermediul siteurilor, email-ului sau al unui angajat al SC BEN FATTO SRL, atunci când această utilizare a conținutului poate sau produce pagube de orice natură de partea Utilizatorului, Clientului și/sau oricarui terț implicat în acest transfer de Conținut.

SC BEN FATTO SRL nu oferă niciun fel de garanții directe sau indirecte că:

- serviciul/produsul va fi potrivit cerințelor clientului

- serviciul/produsul va fi neîntrerupt, sigur sau fără erori de orice fel

- produsele/serviciile obținute gratis sau contracost prin intermediul serviciului vor corespunde cerințelor sau așteptărilor clientului

Operatorii, administratorii și/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o formă responsabili pentru relațiile sau consecințele acestora rezultând din, dar nelimitându-se la, achiziții, oferte speciale, promoții, promovări, sau oricare alt tip de relație / legătură / tranzacție / colaborare / etc. care pot apărea între client sau utilizator și oricare dintre cei care își fac promovare directă sau indirectă prin intermediul siteului.

Litigii

Orice conflict apărut intre clienți și Caramel.ro vă fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părti . În cazul în care acest lucru nu este posibil, competență revine instanțelor de judecată române.

Dispoziții finale

Caramel.ro își rezervă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări asupra site-ului www.caramel.ro, structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fară a fi necesară vre-o modificare prealabilă a utilizatorului sau clientului.

Imaginile prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare. Ne străduim că atât imaginile produselor cât și informațiile pe care vi le oferim să fie clare și conforme cu realitatea . Cu toate acestea pot interveni anumite erori. De asemenea nuanțele culorilor produselor pot diferi ușor în realitate datorită diferențelor de culoare dintre cea a produsului în sine și cea de pe monitorul utilizatorului sau clientului.

Caramel.ro nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site din orice cauză, inclusiv din cauza unor modificări, setări, etc, care nu sunt făcute de administratorul site-ului.