Transport gratuit la comenzi de peste 199 lei.

Livrare

Livrare

Transport GRATUIT la orice comanda intre 10-11 decembrie 2022.

Livrarea produselor achizitionate de pe Caramel.ro se face prin intermediul firmei de curierat GLS sau Fan Courier, oriunde in tara.

Termenul de livrare este cuprins intre 24 ore si 7 zile lucratoare.

Livrarea se face de regula in 24 – 48 ore de la confirmarea comenzii dumneavoastra pentru produsele aflate pe stoc. Pentru produsele care nu sunt in stoc va vom contacta pentru a va oferi o posibila data de livrare si pentru a primi confirmarea dumneavoastra asupra acestei livrari.

Ne rezervam dreptul de a mari timpul de livrare in conditii speciale, caz in care clientul va fi anuntat din timp.

Costurile de livrare

  • Pentru livrarea in localitati care fac parte din reteaua GLS si Fan Courier:
    • GRATUIT pentru orice comanda
  • Pentru livrarea in localitati care nu fac parte din reteaua de acoperire GLS si Fan Courier la costurile de mai sus se adauga taxa pentru kilometri suplimentari parcursi, infucntie de curierul ales.
  • In cazul retururilor transportul este de 10 lei.
  • Pentru produsele rezervate intr-unul din magazinele Caramel, nu se percepe taxa de transport.

Daca localitatea de destinatie a coletului nu se afla in reteaua nationala de acoperire a Fan Courier, cumparatorul poate alege sa ridice personal coletul de la punctul GLS sau Fan Courier, din cea mai apropiata localitate, caz in care nu trebuie sa plateasca pentru numarul de kilometri suplimentari.

Daca doreste sa ridice personal coletul de la punctul GLS sau Fan Courier, cumparatorul trebuie sa mentioneze acest lucru in comanda sau telefonic, agentului curier.

Costurile de livrare sunt suportate de catre cumparator, in conditiile mentionate mai sus, si vor fi evidentiate in factura emisa alaturi de produsele comandate.

In contul persoanelor catre care livrarea unui colet nu a putut fi finalizata cu succes, nu vom mai prelua comenzi cu plata ramburs.

Daca la primirea coletului observati eventuale probleme privind integritatea acestuia, pentru a beneficia de inlocuirea produselor deteriorate din culpa curierului veti intocmi un proces verbal de constatare in momentul livrarii. Reclamatiile ulterioare privind aceste aspecte sunt nule.