Transport gratuit la comenzi de peste 199 lei.

Despre noi

Despre noi

Brand exclusiv dedicat femeilor

Ne mandrim ca suntem producator EXCLUSIV romanesc de imbracaminte pentru femei. Am fondat brandul CARAMEL in 2001, in Cluj-Napoca, pentru ca am simtit ca piata avea nevoie sa ofere optiuni mai variate femeilor. In acest context, producem o gama variata de piese vestimentare pentru femei: business, casual, elegante si pentru ocazii speciale.

Calitatea si designul Caramel

Doua subiecte sunt centrale companiei: calitatea si designul. Acordam atentie maxima calitatii produselor noastre, fiecare departament implicandu-se in realizarea acestuia, de la faza de concept si pana la crearea produsului final. Majoritatea clientelor noastre revin pe caramel.ro pentru ca sunt in primul rand multumite de calitatea produselor noastre, dar si pentru ca isi gasesc piese de imbracaminte, care le pun in valoare calitatile.

Ne dorim sa celebram femeia in toata frumusetea si splendoarea ei. De aceea cream piese care sa puna in valoare fiecare femeie. Designul tuturor produselor CARAMEL se face in house, iar materialele si tesaturile sunt alese cu grija de designerii nostri, in functie de sezon, de tendinte si de calitatea lor.

Produsele oferite de noi sunt produse realizate in serie pentru ca ne dorim ca ele sa ajunga la cat mai multe femei, dar si pentru ca vrem sa oferim calitate, durabilitate si preturi echitabile. Produsele realizate de noi sunt : rochii, rochii de ocazie, sacouri si jachete, paltoane si trenchuri, bluze casual si elegante, pantaloni si fuste casual si de ocazie.

Brandul Chic

Din dorinta de a oferi o gama cat mai variata de produse am creat brandul CHIC. Brandul CHIC ofera o gama de produse casual si elegante din import si vine sa completeze oferta noastra de produse online.

Magazinele Caramel

Ne puteti gasi si in magazinele noastre din Cluj-Napoca (Vivo! si Central Shopping Center) Bucuresti (Sun Plaza).