Transport gratuit la comenzi de peste 199 lei.

Puncte fidelizare

Puncte fidelizare

Program de Loialitate

Cum castig puncte de fidelizare?

Cu fiecare comanda plasata pe Caramel.ro castigi puncte, pe care ulterior le poti transforma in vouchere de reducere pentru tine sau pentru cei dragi.

 

Conditii puncte fidelizare:

Valoarea unui punct de fidelizare este de 0.05 lei. Respectiv la cumparaturi de 100 lei vei primi 5 puncte, echivalentul a 5 lei.

- Punctele devin active dupa 15 zile de la cumparaturile efectuate.

- Valabiliatea punctelor de fidelizare este de 6 luni din momentul procesarii comenzii, dupa care ele se vor reseta.

- Acestea se pot transforma in coduri de reducere, pe care le vei putea folosi la finalizarea comenzii, in campul destinat cupoanelor de reducere.

- Se acorda puncte de fidelizare atat pentru comenzile in care nu ai folosit punctele, cat si pentru comenzile unde ai aplicat reducerea aferenta punctelor de fidelizare.

- Punctele de fidelizare nu se cumuleaza cu alte promotii sau reduceri.

- Atunci cand le transformi in vouchere de reducere, poti folosi toate punctele sau numai o parte din acestea.

- Daca anulezi o comanda in care ai folosit puncte de fidelizare, acestea vor fi returnate in contul tau.

 

Unde pot vedea punctele de fidelizare?

Pentru a vedea cate puncte de fidelizare ai acumulat, trebuie sa intri in contul tau si la sectiunea puncte fidelizare vei putea vedea cate puncte ai acumulat, cat si istoricul acestora.

Cum pot folosi punctele?

Punctele acumulate in urma comenzilor pot fi transformate in vouchere (coduri de reducere), valabile 6 luni, ce pot fi folosite la plasarea unei comenzi noi, prin adaugarea codului de reducere in campul COD CUPON, in cosul de cumparaturi. Poti folosi un singur cod de reducere per comanda. 

 

Cat sunt valabile punctele de fidelizare?

Punctele sunt valabile 6 luni, ceea ce inseamna ca in decurusl celor 6 luni le poti transforma in cvoduri coduri de reducere.  Dupa 6 luni ele vor fi resetate.