Returnare

Returnarea oricarui produs se poate face prin notificarea noastra in termen de 14 zile de la primirea coletului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, cu toate componentele si accesoriile primite la cumparare, cu etichetele intacte si fara a prezenta urme de folosire, deteriorare sau uzura si va fi insotit de factura fiscala si chitanta.

Pentru returnare va trebui sa completati obligatoriu formularul de retur, care este atasat facturii dumneavoastra, cu produsele noi, cu care doriti sa le inlocuiti pe cele din comanda actuala sau cu datele contului personal, in cazul in care doriti retunarea contravalorii comenzii. Va rugam sa acordati atentie completarii formularului de retur cu datele de cont, pentru a evita transmiterea unor date gresite. Nu ne asumam raspunderea pentru datele personale eronate. Pentru siguranta transmiterii corecte a datelor contului IBAN puteti sa atasati formularului de retur un extras al contului IBAN.

Returnarea produselor se face numai prin Fan Courier la adresa: Str. Campul Painii, nr. 3-5, et.1, Cluj-Napoca, Cluj.

Transportul in cazul returului este GRATUIT. Cheltuielile pentru returul comenzii dvs. vor fi suportate de catre SC BEN FATTO SRL. Va rugam sa specificati curierului ca plata transportului coletului dvs va fi suportat de catre destinatar (SC BEN FATTO SRL). 

Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face in termen de cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului, prin virament bancar in contul IBAN completat de dumneavoastra in formularul de retur.

Atentie! Nu primim retururi cu ramburs! 

Pentru orice alte informatii legate de returnarea produselor va rugam sa ne sunati la 0736 629 095 sau sa ne trimieti un email la contact@caramel.ro