August 08, 2014
Piesa basic din garderoba: rochia din dantela
Rochia de dantela

Rochia din dantela, a devenit in timp, o piesa basic din garderoba fiecarei femei. Se poarta de mai bine de 3 sezoane si ce e cel mai placut e ca se reinventeaza si nu devine plictisitoare. Ba din contra, e misterioasa si plina de eleganta.

Insa unde purtam aceasta rochie? Datorita rafinamentului, cel mai usor o asociem cu o cina romantica, unde trebuie sa facem impresie frumoasa si sa ne seducem partenerul, insa foarte usor putem sa o purtam si la cina, daca mergem sa mancam la un restaurant mai deosebit in oras sau daca iesim cu fetele la un pahar de vin seara.

Rochia din dantela, nu este de evitat nici daca avem o invitatie la cocktail sau la un eveniment mai pompos cum este o nunta. In cele din urma, nu trebuie sa respectam anumite reguli impuse de peste ani, cum ar fi purtatul rochiilor lungi din saten la nunta, ci secretul este sa purtam ceva elegant in care sa radiem de frumusete si fericire.

Stilul elegant al rochiei poate contrasta cu o poseta mare, insa intr-o culoare gingasa, asemeni dantelei. Alaturi de geanta, nelipsitele tocuri cui si un machiaj natural, discret care sa iti evidentieze culoarea ochiilor si forma buzelor.

Rochia din dantela, o piesa nelipsita din garderoba mea! Si cu siguranta, o piesa in trendurile verii 2014!


Madalina Simona Merca
www.INDIECHASE.com
PHOTO: Alexandru Don

Cristi Turicu

Comenteaza (0)

Lasa un comentariu