August 03, 2014
Cum ne imbracam la birou in functie de job

Ai un job intr-o companie multinationala sau lucrezi intr-un birou notarial? Esti norocoasa posesoare a unui job in domeniul modei, editor poate? Sau poate o tanara arhitecta cu un viitor stralucit. Este foarte important ca tinuta pe care o alegi sa fie potrivita jobului ales de tine. 

Rochia este o piesa vestimentara ce te scote din orice impas. Alegeti o rochie nu foarte scurta, fara decolteu si nu foarte incarcata (exclus paiete si alte aplicatii stralucitoare). O rochie fluida, vaporoasa, comoda si eleganta in acelasi timp, o sa te faca sa te simti minunat intr-o zi de munca. 

Daca te-ai saturat de costumele deux- piece si vrei ceva mai tineresc, in culori vii, doar e vara, usor si comod, alege o pereche de pantaloni pana si un top fluid. Joaca-te cu accesoriile daca domeniul in care activezi de ajuta. 

 In caz ca pantalonii pana nu te avantajeaza, alege o pereche evazati, din in, in tonuri neutre. Renuntati la cerceii candelabru si alegeti un set de bratari aurii sau un colier discret. Ca si sandale, puteti alege atat ceva comod, cat si o pereche de sandale cu toc.

Se spune ca haina il face pe om si felul in care ne imbracam spune multe despre personalitatea noastra. Nu uitati atitudinea! “

IOANA  CHISIU

Alexandru Raduca

Comenteaza (2)

  • Eugenelob

    http://guod.me/id/pendapat-tentang-fitobalt-teh-herbal-monastik-dari-parasit.html

  • Joshua

    Lektor: Mda, la asta mă geendeam și eu. N-ai idee cum mă rătăcesc la Mfcnchen, și asta recent… Nu tiubere deceet să mă geendesc puțin mai mult la ce lucrez și să iau metroul invers, sau să uit să cobor.Irina: Aici, lumea nu semnează [condica], ci pune ștampila. Cred că tiubere să scriu mai een amănunt despre asta.Ionuca: Hmm, asta e o chestie de sistem de valori. Ar fi simplu dacă een Europa ar fi așa și een Japonia invers (nu contează ce), numai că lucrurile seent taare amestecate. Cum scria un bloger un extras din puțul geendirii: Viața e complexă și are multe aspecte :-)

Lasa un comentariu